SubReader Cinnema

Oplæsning af undertekster i biografen


Toftlund Biograf giver nu kunder, der har svært ved at læse, mulighed for at få en bedre biografoplevelse. Dett sker med app'en SubReader Cinnema, der kan downloades gratis på smartphonen, og som læser underteksterne op.

En smartphone og et sæt høretelefoner er det eneste, der skal til, for at f. eks. børn, ordblinde og synshæmmede kan være med til en hyggelig biograftur på samme vilkår som alle andre - også til udenlandske film.

Man scanner QR-koden ved indgangen til biografsalen, sætter sig til rette i sædet, og plugger en høretelefon i det ene øre. Her bliver underteksterne læst op, og samtidig kan man følge med i filmens lydeffekter "live" med det andet øre.

Højtlæsningen generer ikke de øvrige biografgæster.

Hvis du vil bruge SubReader, skal du gøre følgende hjemmefra:
1. Download SubReader I enten App Store eller Google Play
2. Start SubReader og opret en bruger (gratis)

Når du ankommer til Toftlund Biograf skal du:

1. Log på biografens trådløse netværk "Toftlund-Bio" - og log ind med koden subreader
2. Start SubReader og scan QR koden ved salens indgang
3. Find din plads i salen og sæt din mobil på lydløs
4. Tilslut dine hovedtelefoner og brug den ene øresnegl
5. Læn dig tilbage og nyd filmen


Hvis du har problemer med at bruge SubReader, kan du enten spørge om hjælp hos operatøren eller gå ind på SubReaders hjemmeside: og se under ofte stillede spørgsmål

Bemærk: SubReader understøtter desværre ikke film i 3D.

Også teleslynge
Toftlund Biograf er med SubReader blev endnu mere tilgængeligt for biografgæster med læse-, syns- eller hørevanskeligheder. Biografen har i forvejen teleslynge til hørehæmmede, der bruger høreapparat.
Forskellen på SubReader og teleslynge er, at teleslyngen skruer op for al lyden - en fordel, hvis man er hørehæmmet - men uudholdeligt for normalt hørende og seende.

Vi håber, det nye tiltag med SubReader vil tilgodese mange af vore kunder.