Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Søndag 03. november
Jeanine Tesori’s Grounded — MET PREMIERE
Opera-Teater & Ballet
Jeanine Tesori’s Grounded — MET PREMIERE

Jeanine Tesori’s Grounded — MET PREMIERE

Tony Award-vindende komponist Jeanine Tesoris stærke nye opera Grounded har premiere på Metropolitan Opera, der kæmper med ofte oversete problemer skabt af det 21. århundredes krigsførelse: de etiske konflikter, der opstår ved brug af moderne militærteknologi og de psykologiske og Følelsesmæssig vejafgift angiveligt sikker fjernteknologi tager på vores servicepersoner.

Canadisk mezzo- Sopran Emily D'Angelo spiller hovedrollen som den hot-shot jagerpilot, hvis uplanlagte graviditet tager hende ud af cockpittet og lander hende i Las Vegas, der betjener en Reaper-drone halvvejs rundt om verden.

Den amerikanske tenor Ben Bliss spiller hovedrollen som rancheren Eric fra Wyoming i en produktion af Michael Mayer, der bringer denne historie til live i en højteknologisk iscenesættelse, der præsenterer en række forskellige perspektiver på handlingen. Met Music Director Yannick Nézet-Séguin tager podiet til dirigere Tesoris kalejdoskopiske opera,