Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Søndag 05. december
The Met 2021: Fire Shut Up In My Bones

Opera-Teater & Ballet
The Met 2021: Fire Shut Up In My Bones

The Met 2021: Fire Shut Up In My Bones

ACT I
Charles Blow, 20 år, kører ned ad en Louisiana bagvej med en pistol i passagersædet. Skæbnen synger for ham og kalder ham tilbage til sit barndomshjem. Han begynder at genopleve minder fra sin barndom.

Charles 'syv-årige jeg, Char'es-Baby, taler med sin mor, Billie. Han er desperat efter kærlighed, men Billie er for svimmel til at give ham den validering, som han ønsker. De er snavsfattige. Billie arbejder på en kyllingefabrik, men hun drømmer om, at Char'es-Baby får en god uddannelse og flygter fra deres by. Hendes mand, Spinner, er en kvindelig udgifter. Da hun hører, at han flirter med andre kvinder, konfronterer hun ham med gevær. Hun skyder ikke, men Billie smider Spinner ud. Billie og hendes fem sønner flytter sammen med onkel Paul. Char'es-Baby drømmer om et andet liv og samler "skat" fra skrotpladsen, mens ensomhed synger for ham. En dag kommer hans fætter Chester på besøg. Når Chester misbruger ham seksuelt, er han for rædselsslagen og skamfuld til at sige noget.

Den voksne Charles begynder at græde, da han vender tilbage fra disse minder, mens Destiny minder ham om, at der ikke er nogen flugt.


AKT II
Da Charles vokser til en teenager, er han fuld af forvirring og raseri. Han deltager i en gudstjeneste, hvor præsten døber mennesker og lover, at Gud kan tørre alle synder rene. Charles beslutter sig for at blive døbt, men fantomskrækninger forfølger ham stadig. Charles forsøger at tale med sine brødre, men de nægter at deltage i nogen "blød snak". Ensomhed dukker op igen og lover at være hans livslange ledsager. Evelyn, en smuk ung pige, afbryder Karls ærbødighed. Deres kemi er klar. Charles føler en ny følelse af uafhængighed og er endelig klar til at slå til på egen hånd; Grambling State University har tilbudt ham et fuldt stipendium. Billie står alene tilbage til at reflektere over alt det, hun har ofret for sin familie, og spekulerer på, hvad der kan vente.


AKT III
Charles er en af ??flere broderskabsløfter, der bliver uklar på sit college. Charles tager stoisk hver ondskab med ro: Smerte er ikke noget nyt for ham. Senere går han på en natklub og møder en attraktiv ung kvinde, Greta. De indleder et lidenskabeligt kærlighedsforhold. Charles deler til sidst sin forfærdelige hemmelighed med Greta, kun for at finde ud af at hun stadig ser en anden. Charles efterlades alene igen. Han ringer hjem og er desperat efter at høre sin mors stemme. Til hans chok fortæller Billie ham, at Chester er kommet tilbage for at besøge. Charles beslutter øjeblikkeligt at vende hjem for at konfrontere Chester, pistol i hånden.

Charles sidder i sin bil på den mørke vej og overvejer valget, der ligger foran ham. Skæbnen begynder at synge for ham igen, forførende lovende at stå ved siden af ??ham til den blodige ende. Da Charles når sit barndomshjem, dukker Char'es-Baby op og opfordrer ham til at efterlade sin bitterhed. Charles skal beslutte, om han vil hævne sig eller begynde sit liv på ny.