Toldbodgade 8
6520 Toftlund
74929797

COVID19-Information

Biograferne har nu fået lov til at åbne, hvis de følger de udstukne retningslinier fra Sundhedsstyrelsen.
Vores billetsystem er indstillet således at kun hver anden række kan sælges og der vil være 2 tomme pladser imellem hver bestilling.

Lige nu afventer vi hvilke film der bliver tilgængelige i den kommende periode. Vi vil tidligst kunne åbne for visning af film torsdag den 11. juni

Vær opmærksom på at der kun må opholde sig max 16 personer i Cafeområdet, så det er en rigtig god ide at bestille og købe billetterne hjemmefra

Gå trygt i biografen
I mandags (7/9) kom der nye restriktioner fra myndighederne i 18 af landets kommuner omkring forsamlingsforbuddet, der nu sænkes til 50 personer.
Dette har IKKE indvirkning på biograferne. Det skyldes, at biograferne indgår i det, der kaldes partnersektorskaber, hvorfor man altså godt må være flere end de ellers tilladte 50 personer (dette selvfølgelig under sikre rammer).

Alle landets biografer har implementeret en masse tiltag, der sikrer, at det er sikkert og trygt for dig som gæst at gå i biografen og nyde en god film. Tiltag, der blandt andet betyder øget rengøring, blokering af sæder og rækker i salene, opsætning af håndspritdispensere o.m.a. Biograferne kan derfor stadig give dig gode filmoplevelser i trygge rammer.